top of page
Contact

Inget utrymme för överraskningar?
Löner i realtid

Ett system för hela löneprocessen  

Ett system
Alla funktioner  för löneprocessen  

On Demand Pay (1).png
Mobil kalender (1).png

 Digital tidrapportering  

Anställda rapportera sin arbetade tid, projekt och avvikelser och kan se sin lönespecifikation enkelt i appen. Du som företag får direkt insyn i rapporterad tid, avvikelser, arbetade timmar i projekt etc. i realtid.

Frame 16.png
Frame 5.png

Automatisk löneberäkning

Slipp exportera och importera mellan olika system för att se dina lönekostander i realtid. Med PayZlip får du kontuerligt och automatiskt en uppdaterad bild över dina lönekostnader och semesterskuld med beräkningar som sker helt automatiskt.

Frame 15.png

Enkel löneutbetalning

Bocka enkelt av vilka anställda som du ska betala ut lön till och betala dem direkt från ditt företagskonto genom Payzlip med BankID-bekräftelse.

Med PayZlip får du full koll på dina lönekostnader, semesterskulder etc. Se avvikelser, arbetade timmar, nerlagda timmar i ett projekt mm. och få full insyn i realtid. 

Data i realtid
nekostnader i realtid
 

Minimera frågorna

Samtidigt som du får full insyn i företagets kostnader ser dina anställda sin lönespecifikation, hur och varför olika avvikelser påverkar just deras kommande lön, hur många semesterdagar och komptid dom har etc. Allt i realtid och i samma app som de tidrapporterar i.

Integrationer

SKV_NEG_RGB_st.png
Visma-main logo white_2x.png
BankID_logo_white.png
Fortnox-02.png

Fler fördelar

Kom igång enkelt

Du kan enkelt att komma igång upp PayZlip och bjuda in dina anställda. Inga startavgifter, introduktskurser eller bindningstid.

Ett verktyg för löneprocessen

Med Payzlip behöver du inget annat verktyg för att hantera löneprocessen. Allt hanteras i samma system. Från tidrapportering till utbetalad lön.

Arbeta Molnbaserat

Självklart är vår lösning molnbaserat så att du kan arbeta vart du än vill och vårt egna mjukvaruteam i Helsingborg utvecklar all mjukvara.

Spara tid

Med endast ett verktyg för hela löneprocessen slipper du det manuella arbetet att exportera och importera data mellan system + anställda får själv insyn i deras kommande lön.

Bjud in extern löneadministratör

Bjud enkelt in och kostnadsfritt din externa löneadministratör och arbeta smidigt i PayZlip tillsammans.

Förenkla för anställda

Gör det enkelt och motiveras av att rapportera din personal med enkel tidrapportering i appen och genom att de direkt får återkoppling hur det påverkar deras lön .

Ett system,
ett pris,
allt ingår.
mån/användare

99 kr

Inga startavgifter, introduktionskurser eller bindningstid.

L. Rönning ab
Sweid helsingborg
Blommor från oss
Edacta redovisning
specialprint i helsingborg
Edument AB
Edventure tech
N.S helsingborg
bottom of page