top of page
Contact

Få insyn i projekt & lönekostnader i  realtid  

Projekt & lönekostnader i realtid 

Få en unik inblick i realtid över företagets verksamhet med insyn i er tid- och lönedata. Hur många antal nerlagda timmar i projekt, kommande debiterbara timmar inför kommande fakturering och löneutbetalningar. Eller hur ser semesterskulden ut och är det någon som arbetar för mycket? Med PayZlip får du insyn i realtid och kan planera i realtid.

PayZlip_dator_admin_data.jpg
Motiverad personal

Genom PayZlips unika och smarta funktioner får anställda direkt återkoppling och insyn i sin kommande lön vilket ökar motivationen att tidrapportera.


När en anställd rapporterar sin tid, frånvaro, närvaro, semester med mera, får de omedelbar återkoppling på hur deras kommande lön, tillgängliga semesterdagar, komptid med mera påverkas. Denna snabba feedback skapar incitament för anställda att tidrapportera regelbundet och engagera sig i processen.

B2E8yoIf1.png
Minska frågor & frustration

För många är tiden runt löning stressande på många sätt, inte minst eftersom det brukar betyda en hel del frågor från de anställda samtidigt som anställda kan känna frustration över att behöva vänta på svar. Med PayZlip minimeras frågorna genom att varje anställd själv har insyn i deras kommande lön, hur avvikelser påverkar, antal semesterdagar, komptid, lönespecifikation etc. Allt i realtid och lättillgängligt i samma app som de tidrapporterar i.

Allt i ett verktyg

On Demand Pay (1).png
Mobil kalender (1).png

Digital tidrapportering

Anställda rapporterar enkelt och var dom än är sin arbetade tid, projekt eller frånvaro i vår smarta app.

Frame 16.png
Frame 5.png

Automatisk löneberäkning

Få automatiskt och i realtid löneberäkningar när en anställd tidrapporter och slipp manuellt arbete.

Enkel löneutbetalning

Bocka enkelt av vilka anställda du ska betala ut lön till. Välj er bank och godkänn enkelt med BankID inuti systemeet.

Frame 15.png
Nej, detta är inte bara för löneadministra-törer.

PayZlip är mer än bara ett lönesystem. Det är byggt för att ge användarna ovärderliga insikter i realtid genom sin egen data.

Genom att kombinera flera funktioner i ett i kombination med PayZlips smarta funktioner gör att hela löneprocessen även blir snabb och enkel för alla, oavsett om ni gör lönerna internt eller externt.

Har ni en extern löneadministratör? Bjud in enkelt & gratis

Boka demo och testa PayZlip gratis i 30 dagar.

Integrationer

SKV_NEG_RGB_st.png
Visma-main logo white_2x.png
BankID_logo_white.png
Fortnox-02.png

Fler fördelar

Kom igång enkelt

Du kan enkelt att komma igång upp PayZlip och bjuda in dina anställda. Inga startavgifter, introduktskurser eller bindningstid.

Ett verktyg för löneprocessen

Med Payzlip behöver du inget annat verktyg för att hantera löneprocessen. Allt hanteras i samma system. Från tidrapportering till utbetalad lön.

Arbeta molnbaserat

Självklart är vår lösning molnbaserat så att du kan arbeta vart du än vill och vårt egna mjukvaruteam i Helsingborg utvecklar all mjukvara.

Spara tid

Med endast ett verktyg för hela löneprocessen slipper du det manuella arbetet att exportera och importera data mellan system + anställda får själv insyn i deras kommande lön.

Bjud in extern löneadministratör

Bjud enkelt in och kostnadsfritt din externa löneadministratör och arbeta smidigt i PayZlip tillsammans.

Förenkla för anställda

Gör det enkelt och motiveras av att rapportera din personal med enkel tidrapportering i appen och genom att de direkt får återkoppling hur det påverkar deras lön .

L. Rönning ab
Sweid helsingborg
Blommor från oss
Edacta redovisning
specialprint i helsingborg
Edument AB
Edventure tech
N.S helsingborg
bottom of page