top of page
Contact

Molnbaserat lönesystem 

Molnbaserat lönesystem som förenklar löneprocessen

Säg hejdå till manuellt arbete med PayZlip får du en molnlösning som ger dig kontroll över hela löneprocessen från digital tidrapportering, automatisk löneberäkning till enkel löneutbetalning i samma system. Med vår lösning förenklar vi löneprocessen och erbjuder dig som löneadministratör möjligheten att arbeta var de vill.

lönesystem

Integrationer

SKV_NEG_RGB_st.png
Visma-main logo white_2x.png
BankID_logo_white.png
Fortnox-02.png
Mobil kalender (1).png

Digital tidrapportering

Slipp handskrivna tidrapporter eller som försvinner. Med PayZlip kan anställda enkelt rapportera sin tid och frånvaro i en app och allt sparas i molnet.

Läs mer

Automatisk löneuträkning

Inga fler gissningar eller oklarheter efter den 25:e. Med våra automatiska löneuträkningar kan både du som löneadministratör och dina anställda ser exakt hur lönerna uppdateras i realtid.

Läs mer

Enkel löneutbetalning

Slipp manuella löneutbetalningar och bankfiler. Med PayZlips direktbetalningar kan du enkelt betala ut löner direkt i lönesystemet med ditt BankID.

Läs mer

Direkt löneutbetalning

Lönespecifikation direkt i appen

Lönespecifikationerna behöver du inte heller göra manuellt, det skapar PayZlip automatiskt åt dig och delas med de anställda i samma app som de tidrapporterar i. Anställda har alltid flexibel och enkel tillgång till sina lönespecifikationer - direkt i mobilen. Inte bara i PDF format utan även en interaktiva lönespecifikation som finns tillgänglig och uppdateras varje dag.

 

Allt GDPR kompatibelt. 

lönespecifikation i app
Lönehantering - Integrationer

Integrationer

Vi har alla integrationer du behöver för enkelt kunna hantera löner.

Skatteverket-3_1x_1.png
Finshark.png
Skatteverket.png
Fora.png

+

Boka kostnadsfri demo så berättar vi mer

Missa inte det senaste inom lönehantering

bottom of page