top of page
Contact

kontroll över  kommande debitering realtid   

Få insyn i realtid på timmar & avvikelser

Hur många nerlagda timmar har ett projekt just nu. Hur mycket avvikelser har vi inför kommande fakturering och löneutbetalning.
Med PayZlip får du full kontroll på era debiterade timmar och totala lönekostnader i realtid. Så fort en anställd rapporterar sin närvaro eller frånvaro får du automatiskt en uppdaterad bild över kostnaderna och slipper överraskningar.
 

Fördelar
Småföretag

  1. Bättre koll på lönekostnader

  2. Minskat administrativt arbete

  3. Bättre kommunikation med anställda

B2E8yoIf1.png
Ge anställda anledning att tidrapportera

Med PayZlip blir tidrapportering en motiverande och enkel uppgift för anställda. Genom vår smarta app ger vi omedelbar återkoppling och insyn till anställda angående deras kommande lön, komptid, semester mm. Med ökad transparens och återkoppling i realtid gör att våra användare rapporterar sin tid mer regelbundet, utan tjat.

I appen hittar de självklart även sina lönespecifikationer
.

Allt i ett verktyg

On Demand Pay (1).png
Mobil kalender (1).png

Digital tidrapportering

Anställda rapportera sin arbetade tid, projekt och avvikelser och kan se sin lönespecifikation enkelt i appen. Du som företag får direkt insyn i rapporterad tid, avvikelser, arbetade timmar i projekt etc. i realtid.

Frame 16.png
Frame 5.png

Automatisk löneberäkning

Slipp exportera och importera mellan olika system för att se dina lönekostander i realtid. Med PayZlip får du kontuerligt och automatiskt en uppdaterad bild över dina lönekostnader och semesterskuld med beräkningar som sker helt automatiskt.

Enkel löneutbetalning

Bocka enkelt av vilka anställda som du ska betala ut lön till och betala dem direkt från ditt företagskonto genom Payzlip med BankID-bekräftelse.

Frame 15.png

Integrationer

SKV_NEG_RGB_st.png
Visma-main logo white_2x.png
BankID_logo_white.png
Fortnox-02.png
Detta är väl för löneadministra-törer, eller?

PayZlip är mer än bara ett lönesystem. Det är byggt för att ge användarna ovärderliga insikter i realtid med deras egna data. Med PayZlip kan du som arbetar med konsulttjänster i realtid se era debiteringsbara timmar och avvikelser och korrigera prognoserna med underlag i realtid.

För löneadministratören förenklar vi hela processen genom att vi kombinerar flera funktioner i ett, från digital tidrapportering till enkel löneutbetalning. Med PayZlips smarta funktioner blir hela löneprocessen snabb och enkel för alla, oavsett om ni hanterar löneutbetalningar internt eller externt. Dessutom får ni värdefull insyn i er data i realtid som hjälper alla i verksamheten.

Boka demo och testa PayZlip gratis i 30 dagar.

Fler fördelar

Kom igång enkelt

Du kan enkelt att komma igång upp PayZlip och bjuda in dina anställda. Inga startavgifter, introduktskurser eller bindningstid.

Ett verktyg för löneprocessen

Med Payzlip behöver du inget annat verktyg för att hantera löneprocessen. Allt hanteras i samma system. Från tidrapportering till utbetalad lön.

Arbeta molnbaserat

Självklart är vår lösning molnbaserat så att du kan arbeta vart du än vill och vårt egna mjukvaruteam i Helsingborg utvecklar all mjukvara.

Spara tid

Med endast ett verktyg för hela löneprocessen slipper du det manuella arbetet att exportera och importera data mellan system + anställda får själv insyn i deras kommande lön.

Bjud in extern löneadministratör

Bjud enkelt in och kostnadsfritt din externa löneadministratör och arbeta smidigt i PayZlip tillsammans.

Förenkla för anställda

Gör det enkelt och motiveras av att rapportera din personal med enkel tidrapportering i appen och genom att de direkt får återkoppling hur det påverkar deras lön .

L. Rönning ab
Sweid helsingborg
Blommor från oss
Edacta redovisning
specialprint i helsingborg
Edument AB
Edventure tech
N.S helsingborg
bottom of page